Aon Solarra & Vienera Godsvil  

Uniting Love and Power through Wisdom

Hi, jeg er Aon Solarra

Jeg er civilingeniør, far, forfatter, bevidsthedsforsker og Possibility Coach. Igennem et helt liv har jeg søgt efter nøglerne til at skabe det smukkere samfund mit hjerte ved er muligt. Og den vigtigste nøgle er en kosmisk portal ved navn "Oberion".

For over 40 år siden, da jeg var blot 15 år gammel, gik det op at samfundets dominerende forestillinger om virkelighed var et sted mellem enormt mangelfulde og skrupforkerte.

Jeg voksede op i et bofællesskab, med forældre som var samfundspionerer og selvom jeg havde mange muligheder så var der et sted inden i mig som gjorde frygteligt ondt. Et sted som år efter år drev mig indad igennem bevidsthedens mange lag - helt ind til kilden hvor der er intet og alting.

I 1996 spurgte jeg universet "hvorfor er jeg her", hvilket bragte mig i kontakt med en energi som hed "The Oberion". Den var så kraftfuld og overvældende at det har taget mig næsten 30 år at assimilere og nedfælde den - og forstå hvad det egentlig er.

Oberion er en portal til de højere verdener som tilbyder en eventyrlig og ekstatisk udviklingsvej, der har "healing af samfundet gennem forening af magt, kærlighed og visdom" som sit omdrejningspunkt.

Arbejdet i Oberion strømmen bygger på de tre kerneprincipper:

  • Radikal ansvarlighed (de maskuline mysterier)
  • Ekstatisk samskabelse (de feminine mysterier)
  • Den gyldne hjertestrøm (bevidsthedens mysterium)

Gennem kombinationen af disse tre principper frigøres en energi, som har evnen til at heale selv de dybeste sår på sjælen, og på min rejse fra 1996 til i dag har jeg således selv måtte konfrontere og heale sår fra de 224 liv jeg har haft på jorden siden jeg kom hertil for ca. 20.000 år siden, førend jeg har kunne begynde at formidle denne kraft til andre.

Jorden har nemlig været igennem en mørk og svær rejse. Der er både et magtfuldt mørke og et helt unikt lys på jorden, og når de nuværende vanskeligheder er overvundet vil der ud af kampen med dette mørke vokse noget helt særligt - noget som ikke findes andre steder i universet.

Vi står overfor nogle spændende og afgørende år. Der er meget at glæde sig over, men der er også brug for beslutsom handling og stor klarhed, for intet er givet på forhånd.

Sammen med min partner Vienera tilbyder jeg en række broer til en alternativ tidslinje. Der er ingen som kan gå vejen for dig. Men hvad er mere interessant: Der er ingen som kan forhindre dig i at gå vejen.

Livet er hvad vi gør det til!


AonScene-13